Lektiecafé – tilbud for børn i MFO

Lektiecaféen har åbent mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 14 – 14.45.
Vi holder til i 1.b lokalet og der vil så vidt muligt være en af de voksne fra MFO til stede.
Vi tjekker lektier på intra, men husk at kontroller at alt er lavet, når børnene kommer hjem.
Man har altid lov til at gå i lektiecaféen. Derudover kan man som forældre tilmelde sit barn, hvis man gerne vil have at det laver lektier, en eller flere gange om ugen.
Man har også mulighed for at skrive til MFO inden kl. 12.00 via. Forældreintra, hvis der er en dag, man gerne vil have at sit barn skal gå i lektiecaféen. (beskeden skrives til Jytte)

Vi har valgt, at lektiecaféen er fra kl. 14, da det er det tidspunkt vi slutter vores aktiviteter. Vi har desuden ofte et naturligt opbrud i en del lege, da der er nogen af børnene der tager hjem kl. 14.00. Derved undgår vi at afbryde for mange børn i en god leg.