Markusskolens Fritidsordning.

I år er vi 6 personer, der er tilknyttet MFO. Det er Ulla, Elin, Lene, Hannah, Mathias og Jytte.

Vi har igen i år prøvet at dele os lidt op, så der er en kontaktperson til hver klasse. Dette betyder, at det er denne person, der primært har kontakten til f.eks. klasselæreren og til hjemmet. (I kan selvfølgelig altid henvende jer til en af de andre.) Kontaktpersonerne er følgende:

0. klasse Lene
1. klasse A Jytte
1. klasse B Hannah/Mathias
2. klasse Elin
3. klasse Ulla

Blæksprutten

Vores struktur i MFO er sådan, at der er en af de voksne, der er blæksprutte. Billedet af blæksprutten hænger på opslagstavlen. Det betyder, at det er denne person, der har det generelle overblik. Det er også denne person, som man siger farvel til. Husk i øvrigt altid at sige farvel inden I går. Personalet skriver/ krydser af i den grønne mappe, har I beskeder til MFO skrives de i kalenderen.

Hvis I benytter MFO om morgenen skal I også altid komme og sige godmorgen til os!

Tøj og sko

Vi vil også lige minde om, at vi gerne vil have, at børnene får indendørs fodtøj med, da vi af erfaring ved, at vores gulve ellers hurtigt bliver beskidte. Børnene skal altid have sko eller strømper på – ingen bare tæer! Husk også indendørs sko (med bunder beregnet til indendørs idræt – og derfor ikke laver streger) eller gymnastiksko til brug i hallen (strømper bliver hurtigt slidtJ). Husk også at have tøj og sko med til udendørs brug, da vi næsten altid er ude fra 12.00 – 12.20. (også når græsset er vådt, det småregner eller når det er koldt).

Hav altid et sæt skiftetøj til at hænge i garderoben, så det er muligt at få tørt tøj på, hvis man skulle blive våd o.l.

Frugt kl. 15.00. – fredag kl. 14.30

Om eftermiddagen spiser vi frugt sammen kl. 15.00. (bemærk fredag kl. 14.30.) Alle, som er i MFO efter kl. 15, skal have et stykke frugt med, som vi så skærer ud og deler. (Lægges i køleskabet i MFO om morgenen). Vi ved, at der er en del af børnene, der er ved at være sultne på dette tidspunkt, så derfor vil vi gerne opfordre til, at man giver dem en lille ”eftermiddagsmadpakke” med. Lægges også i køleskabet i MFO (husk navn på).

Alle børn skal have en drikkedunk med vand med. Selvom de får mælk til frokost, har de stadig brug for væske resten af dagen.

Elektroniske spillemaskiner

Gameboys / Nintendo må medbringes om onsdagen. De må kun bruges i MFO efter kl. 12.20.

Mobiltelefoner og legeaftaler

På forældreintra under dokumenter ligger der en vejledning om brug af mobiltelefoner i MFO. Vi vil gerne at I læser den godt igennem og snakker med jeres børn om det. Som hovedregel skal mobiltelefoner være slukket i både skole og MFO tiden. 3. kl. elever kan få lov at ringe efter aftale.

Husk også at aftale, hvornår jeres barn skal tage hjem, så vi ikke skal bruge tid på at ringe hjem for at finde ud af det.

Aktiviteter

Aktiviteter i MFO vil stå på vores infotavle, samt på elev/forældreintra. Aktiviteterne vil så vidt muligt foregå fra kl. 12.30 – 14.00. Det kan forekomme, at vi springer aktiviteten over nogle dage.

Har I spørgsmål eller er der noget I er i tvivl om, så spørg endelig løs. Vi modtager også gerne både positiv og negativ kritik, og gode ideer.

Mange hilsner på vegne af personalet i MFO.

Jytte Skovhus Christensen